Overkapping in Son

Bekijk onze diensten of neem direct contact op.

Wanneer u houdt van buiten zijn, dan is het wel zo prettig als u het hele jaar door kunt genieten van uw eigen tuin. VDN Timmerwerken maakt graag uw overkapping of veranda in Son, geheel op maat en naar uw eigen wensen. Wij zijn altijd betrokken, enthousiast en luisteren naar wat u wilt. Lees hier alles over wat wij voor u kunnen betekenen voor een prachtige overkapping in Son of neem direct contact met ons op.

De voordelen van een terrasoverkapping in Son

Waarom kiezen voor een terrasoverkapping in Son? Dankzij een overkapping in Son voor uw terras, kunt u 365 dagen van het jaar genieten van buiten zijn. U heeft te allen tijde bescherming tegen het weer, of het nu op zoek bent naar schaduw, een schuilplaats of een plek uit de wind. Kiest u voor een dichte veranda in Son, dan kunt u op ieder moment van de dag en in elk seizoen buiten zitten. Glazen wanden beschermen u tegen wind en kou en wanneer het warm wordt, kunt u de schuifpui open zetten. 

Een overkapping of veranda in Son geeft u de mogelijkheid uw woning uit te breiden, waardoor u meer ruimte in huis krijgt. Bovendien wordt uw woning met een veranda of terrasoverkapping in Son meer waard. Wilt u ook genieten van alle voordelen van een overkapping in Son? Neem dan contact op met dé partij voor een op maat gemaakte veranda in Son: VDN Timmerwerken!

Veranda in Son of terrasoverkapping in Son van VDN Timmerwerken

VDN Timmerwerken heeft al jaren ervaring met allerlei vormen van houtbouw. Uw overkapping in Son is bij ons in goede handen. Wij plaatsen geen standaardmodellen, maar maken uw overkapping of veranda in Son met plezier op maat. Zo voldoet deze altijd aan uw wensen en behoeften. We kijken dan ook verder dan formaat: bij VDN Timmerwerken kunt u er zeker van zijn dat er aandacht is voor een stijl en sfeer die past bij uw bestaande bouw. Zo sluit uw veranda in Son naadloos aan bij uw huis, waardoor het lijkt alsof het nooit anders is geweest.

Contact opnemen voor een op maat gemaakte overkapping in Son

Met veel enthousiasme en vakmanschap maken we uw overkapping in Son of uw veranda in Son voor u. We streven naar perfectie en een aanbouw die perfect aansluit bij uw wensen en uw woning. U kunt ons altijd even bellen of mailen, of vul ons contactformulier in om vragen te stellen of een afspraak te maken voor uw terrasoverkapping in Son. 

houten Overkappingen

Creëer een gezellige plek om te ontspannen en te entertainen, beschermd tegen de elementen. Met ons duurzame houten frame en stijlvolle ontwerpen voegt u niet alleen waarde toe aan uw huis, maar ook aan uw levensstijl.

Tuinhuizen

Met duurzaam hout en vakmanschap creëren we een tuinhuis dat niet alleen praktisch is, maar ook een lust voor het oog. Maak uw tuin compleet met ons houten tuinhuis van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog!

Wil je meer informatie? Neem contact op.

HOE WIJ WERKEN

01.

Offerte aanvraag

Na aanvraag belt sjack graag voor meer informatie om een duidelijke offerte te kunnen maken

02.

We komen langs op locatie

Na telefonisch contact komen wij langs op locatie.

03.

Offerte accepteren

Zodra de offerte geaccepteerd is bestellen wij alles.

04.

Project wordt gemaakt

Op de afgesproken datum komen wij uw project maken.

 • Professioneel, snel en goed gebouwd

  Bas Kruijssen Avatar Bas Kruijssen
  juni 14, 2023

  Wat zijn wij ongelofelijk blij met het resultaat dat VDN heeft opgeleverd. Een geweldig mooie overkapping met loftdeuren. Sjack heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en deze vertaald naar een geweldige douglas overkapping waar we nu dagelijks van genieten. VDN is wat ons betreft echt een aanrader!

  Tanja Lamain Avatar Tanja Lamain
  juni 14, 2023

  Gezellige vakmensen!

  Annemarieke van Nistelrooy Avatar Annemarieke van Nistelrooy
  december 14, 2022

  Flexibel en komen afspraken na. Zijn erg blij met onze overkapping!

  Sander Steenbergen Avatar Sander Steenbergen
  november 14, 2022
 • Mooi eindresultaat, we zijn er heel blij mee.

  Jeanshouse Bergmans Avatar Jeanshouse Bergmans
  november 14, 2022

  Rebecca Maelbrancke Avatar Rebecca Maelbrancke
  november 14, 2022

  Harde werkers. Prima Overkapping achter gezet. We zijn oprecht tevreden.

  Paul van Beurden at VBSearch Avatar Paul van Beurden at VBSearch
  november 14, 2022

PORTFOLIO

Neem contact op voor een offerte.

Wilt u meer weten over een overkapping aan huis of carport in Eindhoven? Neem dan contact op met VDN Timmerwerken. Onze ervaring in houtbouw Eindhoven maakt ons de perfecte partner voor uw houten overkapping in Eindhoven. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droom overkapping in Eindhoven.

Offerte formulier

Laten we in contact komen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en u te helpen bij het realiseren van uw droomproject in uw buitenruimte. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te helpen bij het creëren van een prachtige en functionele buitenomgeving met onze houten constructies.