Overkapping Heeze

Bekijk onze diensten of neem direct contact op.

Een overkapping in Heeze, die moet 100% voldoen aan al je eisen en wensen. VDN Timmerwerken is dé partij die een overkapping of veranda in Heeze op maat voor je maakt. Zo kunnen we uitgaan van optimale klanttevredenheid. We zijn een betrokken en enthousiast team dat luistert naar uw wensen. Lees hier alles over een overkapping in Heeze van VDN Timmerwerken of neem meteen contact op als u net zo enthousiast bent als wij.

Een overkapping in Heeze voor de tuin

Waarom zou u kiezen voor een overkapping in uw tuin in Heeze? Met een terrasoverkapping of een veranda in Heeze, kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven. Een overkapping in Heeze zorgt ervoor dat u altijd beschermd bent tegen het weer en ieder seizoen buiten kunt zitten. Als u graag in de koude maanden wilt genieten van uw tuin, dan kan het een optie zijn om de veranda in Heeze dicht te maken met glazen wanden. Op die manier kunt u de aanbouw vormgeven zoals u zelf wilt: als overkapping, als thuiskantoor, als lounge of als eetkamer, om maar wat voorbeelden te noemen.

Wist u dat een overkapping of veranda in Heeze de waarde van uw woning verhoogt? Dit komt doordat u meer leefruimte creëert. Niet alleen gunstig voor uw eigen woongenot, maar dus ook voor een eventuele verkoop!

Terrasoverkapping in Heeze op maat

VDN Timmerwerken maakt met plezier een overkapping op maat in Heeze, zodat deze compleet voldoet aan al uw wensen. Bij ons krijgt u geen standaard terrasoverkapping in uw tuin in Heeze, maar een uniek model. U kunt bij ons uiteraard het gewenste formaat kiezen, maar we gaan een stuk verder dan dat. Als u kiest voor een overkapping op maat van VDN Timmerwerken, dan kunt u ervan uitgaan dat deze goed past bij uw bestaande gebouw. Zo sluit de veranda in Heeze goed aan bij uw woning en blijft de sfeer in tact.

Wilt u graag een terrasoverkapping of veranda in Heeze op maat laten maken? Neem dan zeker even contact met ons op.

Laat je veranda in Heeze maken door VDN Timmerwerken

Ben je benieuwd naar wat we zoal voor je kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze projecten of neem direct contact op. We zijn er voor al je houten overkappingen en tuinhuizen. U kunt rekenen op vakmanschap van een enthousiast team dat staat te springen om uw dromen voor de overkapping in Heeze een realiteit te maken. 

Het staat u vrij om een offerte aan te vragen. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen voor meer informatie over uw wensen en komen we langs op locatie. Als u de offerte voor de overkapping in Heeze accepteert, gaan wij alle benodigde materialen voor u bestellen. Zijn ze binnen? Dan gaan wij op de afgesproken datum voor u aan de slag met uw veranda in Heeze. Zo makkelijk en snel is het bij VDN Timmerwerken – we hebben er zin in!

houten Overkappingen

Creëer een gezellige plek om te ontspannen en te entertainen, beschermd tegen de elementen. Met ons duurzame houten frame en stijlvolle ontwerpen voegt u niet alleen waarde toe aan uw huis, maar ook aan uw levensstijl.

Tuinhuizen

Met duurzaam hout en vakmanschap creëren we een tuinhuis dat niet alleen praktisch is, maar ook een lust voor het oog. Maak uw tuin compleet met ons houten tuinhuis van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog!

Neem contact op voor een unieke overkapping in Heeze

Wilt u graag meer weten over een terrasoverkapping in Heeze of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en we zorgen ervoor dat u een unieke veranda in Heeze krijgt die aan al uw wensen voldoet. We kijken er naar uit om van u te horen en gaan met veel plezier voor u aan de slag. Dát is het grote voordeel van VDN Timmerwerken: wij hebben passie voor het vak en dat ziet u terug in uw overkapping in Heeze. 

HOE WIJ WERKEN

01.

Offerte aanvraag

Na aanvraag belt sjack graag voor meer informatie om een duidelijke offerte te kunnen maken

02.

We komen langs op locatie

Na telefonisch contact komen wij langs op locatie.

03.

Offerte accepteren

Zodra de offerte geaccepteerd is bestellen wij alles.

04.

Project wordt gemaakt

Op de afgesproken datum komen wij uw project maken.

 • Professioneel, snel en goed gebouwd

  Bas Kruijssen Avatar Bas Kruijssen
  juni 14, 2023

  Wat zijn wij ongelofelijk blij met het resultaat dat VDN heeft opgeleverd. Een geweldig mooie overkapping met loftdeuren. Sjack heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en deze vertaald naar een geweldige douglas overkapping waar we nu dagelijks van genieten. VDN is wat ons betreft echt een aanrader!

  Tanja Lamain Avatar Tanja Lamain
  juni 14, 2023

  Gezellige vakmensen!

  Annemarieke van Nistelrooy Avatar Annemarieke van Nistelrooy
  december 14, 2022

  Flexibel en komen afspraken na. Zijn erg blij met onze overkapping!

  Sander Steenbergen Avatar Sander Steenbergen
  november 14, 2022
 • Mooi eindresultaat, we zijn er heel blij mee.

  Jeanshouse Bergmans Avatar Jeanshouse Bergmans
  november 14, 2022

  Rebecca Maelbrancke Avatar Rebecca Maelbrancke
  november 14, 2022

  Harde werkers. Prima Overkapping achter gezet. We zijn oprecht tevreden.

  Paul van Beurden at VBSearch Avatar Paul van Beurden at VBSearch
  november 14, 2022

PORTFOLIO

Neem contact op voor een offerte.

Wilt u meer weten over een overkapping aan huis of carport in Eindhoven? Neem dan contact op met VDN Timmerwerken. Onze ervaring in houtbouw Eindhoven maakt ons de perfecte partner voor uw houten overkapping in Eindhoven. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droom overkapping in Eindhoven.

Offerte formulier

Laten we in contact komen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en u te helpen bij het realiseren van uw droomproject in uw buitenruimte. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te helpen bij het creëren van een prachtige en functionele buitenomgeving met onze houten constructies.